tiistai 8. huhtikuuta 2014

Nätyssä näytellen

Moi!

Tampereelta ollaan kotiuduttu ja huomenna siis paluu koulun penkille. Otin omaa lomaa eilisen ja tämän päivän niin sai tuon ensimmäisen pääsykoevaiheen pois alta. Huomenna sitten ahkerasti yksi rästihomma pois alta niin voin pitää myös torstain vapaata :)

Sunnuntaina siis vietimme Erjan synttäreitä Jyväskylän Revolutionissa. Revolution on siitä erikoinen paikka että kaikki siellä on luomua ja ne tehdään itse siellä paikan päällä. Sen kyllä huomaa herkullisesta mausta! Otin Shredder Ox Burgerin jossa siis sämpylän välissä ei ollut perinteistä pihviä vaan tervaista häränniskaa. Oli muuten mainio vaihtoehto ja jos Revolutionissa vierailette, niin suosittelen maistamaan. Tosin, annoskoko oli...no varmasti normaalisyöjälle ihan riittävä, mutta koska olen tunnettu suuresta ruokahalustani niin itse en valitettavasti täyttynyt. Piti syödä lisää Keltinmäessä, jossa kävin pitkästä aikaa vierailulla :) Mutta mukavaa oli juhlia Erjaa! Onnea vielä kerran!

Maanantaiaamuna lähdimme Emmin kanssa kohti Tamperetta bussilla. Olimme klo 12 Tampereella ja pääsimme suoraan hotelli Cumuluksen huoneeseen. Sitten kävimme kiertelemässä Tamperetta sekä lounastamassa Tampereen Rossossa, jossa jouduimme odottamaan ruokaa n. 50 minuuttia koska tilauksemme oltiin unohdettu. Siitä hyvästä Rosso tosin tarjosi jälkiruuat joten no hard feelings sitä mestaa kohtaan. Esimerkillistä asiakaspalvelua!

Respassa ilmoitettiin että sauna olisi lämmin klo 16-22. Olin hämmentynyt. Piti oikein erikseen kysyä että kuuluuko se hintaan. Kuului. Jotenkin mykistävää. Olen tottunut että tässä valtiossa jokainen extra-asia, varsinkin sauna, maksaa jos sitä haluaa käyttää. Mikäpä ettei! Tokihan sitä saunaan piti päästä. Oli muuten pirun hyvä sauna. Rakennettukin vasta 2011 joten kyllä kelpasi! Rakastan saunomista!

Tänä aamuna sitten koitti SE hetki, mutta ennen sitä söimme maittavan aamiaisen joka oli myös todella hyvä. Täytyy enemmänkin alkaa reissaamaan hotelleissa kun kerta koen sen näin hyväksi asiaksi. No, jokatapauksessa tänään oli myös minun syntymäpäiväni :) (Onnea minulle!) ja oli muutenkin hyvä fiilis lähteä Nätyyn kokeilemaan.

En ole ennen hakenut sinne joten en tiennyt mitä odottaa. Yllätyin porukan vähyydestä about 40 hakijaa, okei porukka on jakautunut kahden viikon aikana eri päiville, mutta silti Teakkiin tottuneena se yllätti. Toinen asia mikä yllätti näin rehellisesti sanottuna oli porukan harjoittelun puute jonka panin merkille keskittymisen aikana. Tai siis, että vielä takelleltiin dialogissa ja sitä mentiin läpi paperi kädessä. Ööh, mitä helvettiä? Eikö jo tässä vaiheessa teksti tulisi osata unissaankin. En voisi itse kuvitella lähteä noin vehkeet levällään mihinkään kokeisiin. Nooh, itse keskityin lähinnä psyykkaamaan itseäni ja pitämään fokukseni omassa keskittymisessäni.

Itse koetilanne meni nopeasti ohi. Dialogi vedettiin muutaman kerran läpi jonka jälkeen se oli siinä. Itse raadin edessä tehdessä korostuu juurikin se, että kannattaa oikeesti opetella se teksti päähän tiukkaan. Omassa ryhmässäni  yksi takelteli miltei jokaisessa repliikissä tai sanoi ne väärään kohtaan. Okei, toki blackouteja sattuu tuollaisissa koetilanteissa se nyt on ihan ymmärrettävää, mutta että jos melkein jokainen repla tulee miten sattuu ja aivan väärässä kohtaa, on minun syytä kyseenalaistaa harjoittelun ahkeruutta. Saa jännittää, mutta sitä on kyettävä hallitsemaan. Kääntämään hyödyksi! Reverse it!

 Mutta perkele että Susanna Hyvärisen kanssa vedettiin hyvin. Ainakin yritettiin parhaamme pitää tilanne kantaen kasassa. Se, riittikö se sitten jatkoon onkin ihan toinen asia. Muiden ryhmäläisten unohdukset ovat toki hyviä siinä mielessä, että se testaa kuinka kykenee itse hallitsemaan tilanteen, mutta olisi ollut jees jos sen olisi yhden kerran pystynyt vetämään rauhassa ja oikeaoppisesti alusta loppuun. Yllättävän hankalaa on tehdä 3 kanssa tuollaista kohtausta. Niin paljon mihin keskittyä. Annoin kuitenkin kaikkeni, mitä tuossa tilanteessa pystyin. Katsotaan miten käy :)

Ostin itselleni tänään Ben & Jerryn Mansikkajuustokakkujäätelöä synttäreitteni kunniaksi :)  Viime päivinä on mennyt hiukan mässäilyn puolelle, mutta tänään kävin vetäisemässä tiukan hauis ja selkätreenin, joten olkoon menneeksi vielä tämän illan.

Tsemppiä kaikille Nätyyn ja vielä oikeesti, opetelkaa teksti niin hyvin että sen osaatte koomassakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti