keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kyllä nyt kelpaa!

Noniin! Nyt voin jälleen taas todeta, että: Huoneeni on linnani! Uusi kone saapui pari päivää sitten ja olen nyt sen kanssa touhunnut innokkaasti parina iltana, ettei ole kerennyt tänne kirjoittaa. Ai että kyllä surraakin kauniisti. Ja tehoja löytyy!

Nyt kyllä on hyvä fiilis jo pelkästään tämän uuden vehkeen myötä. Nyt voin taas nauttia omista oloistani täällä huoneen pimeydessä ja kenties keskittyä paremmin Teatterinvihaajan kirjoittamiseenkin. Inspis rullaa paremmin omassa rauhassa.

Teakin paperit laitoin menemään tiistaina ykkösluokassa, joten se stressi on nyt pois sydämeltä. Minua kummastuttaa ettei Nätylle tarvitse kuulemma lähettää yhtikäs mitään muuta kuin se nettihakulomake. Voiko se olla muka niin? En ole ennen Nätyyn hakenut joten en tiedä. Noh, jospa ne sitten tosiaan niiden perusteella kutsuisivat paikan päälle.

Kanavan treenit starttasivat ekalla lukukokoontumisella viime sunnuntaina. Iso ja osaava porukka jälleen kerran. Uusia ihmisiä muutama joiden kanssa tehdä töitä, tai no, kaikki pärstältään tuttuja, mutten ole saanut vielä lavalla yhteistyötä kaikkien kanssa tehdä. Marttikin suostui kuulemma ohjaajan pitkän liehittelyn tuloksena nyt sitten remmiin mukaan ja olen positiivisesti yllättynyt sekä iloinen että pääsen jälleen hänen kanssaan näyttelemään. Monen vuoden kokemuksesta tiedän mitä Martti tuo pöytään; vankkumattoman luotettavuuden sekä omistautuneisuuden teatterin tekoon loistavaa näyttelijäntyötä unohtamatta. Mahtavaa että olet mukana,veliseni!

Koulussa kaupantekomme eli sponsorien keruu onnistuu hyvin. Voisi todeta jopa että bisnekset rullaa ihan vitun jees jees. Muilla ryhmillä taisi olla korkeintaan 2-3 sponsoria kun omallani on 12-13. Perkele, minähän olen parempi myyntimies kuin näyttelijä!

Emmin luona kävin tänään kahvilla ja oli mukava nähdä ja jutustella niitä näitä pitkästä aikaa :) Ensi sunnuntaina käymme katsastamassa Kanavan Vanja-Enon. Sitten olenkin tutustunut kaikkiin neljään Tsehovin klassikkoon jollain tavalla. Mikä sitten mahtanee olla suosikkini? Jaa a, se selvinnee ensi viikonloppuna.


Eipä tähän hätään mitään kummallisempia. Oopperan viimeinen esitys oli eilen ja oli kyllä oikein antoisa kokemus olla mukana! Juhlimaan minua pyytelivät mutta enhän minä nyt keskellä viikkoa, kun on kouluakin.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti