sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Huhhuh, mikä viikonloppu! Perjanaina L-teoria koki ensi-iltansa, lauantaina Aries juhli Halloweenia ja tänään L-teoria jatkoi liitoaan sekä Kanavassa saimme mahtavan ja vauhdikkaan ekan puolen läpärin vedettyä.

Perjantai koko päivä oli ensi-ilta jännitys päällä. Jumalavita! Oma teksti tulisi pian julki koko kansan pällisteltäväksi. Koulussa jännitti ja odotti kuin pikkupoika joulua, että pääsisi kotiin ja valmistelemaan ensi-iltaa. Sitten paikan päällä jännitys katosi suureksi harmikseni. En tiedä mikä tuli, mutta oli ihan sellainen tunne, ettei olisi mitään esitystä. Tämä oli perseestä, sillä aina käytän sitä jännityksen aiheuttamaa tunnetta tai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa momentumia omaan esiintymiseni hyväksi lavalla. Perjataina se puuttui ja esitys tuli ja meni. Harmitti, kun tuntui ettei jokin ollut kohdallaan. Esitys itse onnistui oikein hyvin, eikä siinä ollut mitään vikaa,ainoa mitä olisi kaivannut oli jännitys. Se uupui. Harmi.

Lauantaina meninkin sitten Emmin kanssa hänen luokseen ja aloimme valmistella Arieksen Halloweenia! Emmi maskeerasi minua tunnin ja itseään toisen mokoma. Tässä lopputulos:



Arieksen Halloweenit onnistuivat hyvin! Koko Arieksen kööri, paitsi Sina, oli paikalla tai ainakin käväisi paikalla. 8 meistä sitten jatkoi yökerho Escapeen, jossa juhlimmeVIP pöydässä ;P


Itse toki juhlin maltillisesti, sillä sunnuntaina olisi L-teorian toinen näytös, enkä itselleni antaisi koskaan anteeksi, jos esitys kärsisi minun itsekurini takia. Sitä paitsi, oli ihan mukavaa kerrankin kun ei hörsinyt niin kuin sieni, vaan että voi ottaa ihan vaa pari (Hyh, kuulostipas siltä että omaisin jonkun alkoholiongelman, mutta tiedätte varmasti mitä tarkoitin)

Tänään sitten L-teoriaa jatkettiin ja sieltä Kanavan treeneihn. L-teoria on saanut ihmetyksekseni pelkkää positiivista palautetta tai että kaikki katsojat ovat kehuneet sitä. L-teoria on kuitenkin harmillisesti kärsinyt yleisön puutteesta: kahdessa esityksessä ollut yhteensä 17 ihmistä ja tilaan mahtuu n. 30. Harmillista. Nooh, toki jokainen yksittäinen katsoja on arvokas ja vaikka katsomossa olisi vain yksi katsoja, niin toki silloin hänelle vedettäisiin esitys tuplateholla vähintään. Tietysti se on erilaista vetää kahdelle katsojalle kuin kahdelle sadalle, mutta en koskaa ole ymmärtänyt sitä ideologiaa ettei esitystä esitettäisi, jos on liia vähän katsojia. Perkele, jos se yksikin katsoja on nähnyt niin paljon vaivaa että on tullut paikalle ja maksanut lipustaan, on täysin oikeutettua että hän saa rahoilleen vastinetta.

Tänään Kanavateatterin ohjaajamme Annu Sankilampi oli myös katsasamassa L-teorian. Hän sanoi siitä sitten muutama sanasen ja niitä kuuli mielellään, sillä nyt on sitte saatu kahden ammattiohjaajan mielipidettä. Päälimmäisin lause,joka jäi mieleen oli "En pitkästynyt ollenkaan" ja juuri tuo lause oli se mitä haluan kuulla katsojiltani. Aina.

Olen jo Lahden ajoista asti ja aikaisemminkin manifestoinut teatterin viihteellisyyden puolesta, en enää jaksa siitä tässä jauhaa, kun olen se aikaisemmissa kirjoituksssa todennut, mutta että jos ohjaaja Sankilampi ei pitkästynyt tarkoittanee se minun Laukaalaisen ja puoliturkkilais- (voisi olla myös Turkkalais, hehe...) näkemykseni mukaan että hän viihtyi esitystä katsellessaan ja jos niin on,niin sitten voin nukkua yön tyytyväisenä. Olen päässyt tavoitteeseni hänen kohdallaan.

Yksi syy katsojavähyyteen on puutteellinen markkinointi, josta syyttävä sormi saanee osoittaa minua. Yksinkertaisesti ei ole ehtinyt markkinoida tarpeeksi tai olen ainakin yrittänyt tehdä kaiken mahdollisen mikä Arieksen rajoissa on madollista. Noo, jospa tämä tästä. Saimme myös vuokrattua Jyväskylän Monitaidetila Ikkunan L-teorialle marraskuun lopulle 25. ja 26. marraskuuta. Joten tuomme L-teorian myös Jykylään. Mahtavaa!

Paljon halajais vielä kirjoittaa, mutta voisi tässä vielä jotain muutakin värkätä, joten jättäkäämme muut löpinät myöhemmäksi!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti