maanantai 11. marraskuuta 2013

Juoruja ilmassa

Jälleen yksi viikko startannut! Kanavateatterin enskari lähestyy, L-teoria rullaa, työssäoppiminen tuotantoassistenttina on alkanut ja huonettani koristaa upouusi Playstation3 ja GTA 5!

L-teoria esitykset ovat rullanneet hyvin. Ainoa mikä hienokseltaan harmittaa, on edelleenkin
katsojakato.Tällä hetkellä Keski-Suomessa on kuulemma paljon teatteritarjontaa, joka myös rajoittaa ihmisten tuloa,mutta edelleenkin uskon että suurin syy  katsojakatoon on vielä toistaiseksi teatterimme tunemattomuus ihmisille. Jokaisessa esityksessä on ollut kyllä kourallinen ihmisiä, mutta kyllähän sit halajaisi aina enempi!

Hyvä fiilis on kuitenkin tullut siitä, että vaikkei katsojia ole paljoa ollutkaan, on palaute ollut pelkkää positiivista. Se on todellakin ollut sydäntä lämmittävä asia! Jokainen katsoja on kehunut ideaa, tekstiä ja näyttämötyöskentelyä niin paljon, että olen jo alkanut epäilemään epärehellisyyttä, noh, toivottavasti ei kuitenkaan. Mielummin muutama täysin tyytyväinen katsoja kuin tupa täynnä pettyneitä.


Viime viikkoina olen mietiskellyt paljon paluuta pelien maailmaan ja sitten päätin repäistä ja ostaa Playstation 3:sen ja kun kerta oli vielä 500 gigaa tilaa ja GTA 5 tuli mukana niin mikäpä jottei! Viikonloppu meni mukavasti pelatessa. Emmikin tuntui viihtyvän tavallista paremmin ;)

Viime perjantaina alkoi työssäoppiminen Harjun mediapajalla. Työ on tuotannollisissa tehtävissä avustamista. Ihan mukavaa hommaa ja työporukka on myös todella mukava, joten viihdyn kyllä! Ainoa väsymys tulee kun tänään 7 tuntia tuijotin tietokoneen ruutua, mutta eiköhän ne silmät ala pikkuhiljaa tottua! Nyt valmistelemme ensi viikolla tapahtuvaa Loiste - konserttia Jyväskylän Siltasaliin, jossa toimin asiakaspalvelutehtävissä.

Kanavateatterissa enskari lähestyy. Juoruja -farssi saa ensi-iltansa Kanavateatterin sisänäyttämöllä Perjantaina15.11. Ei muuta kuin kaikki vauhdikkaan komedian ystävät pikapikaa lippuja varaamaan!Tänään vedimme muistaakseni jo 3.läpimenon ja perjantaihin mennessä meillä on nyt joka ilta läpimeno. Mahtavaa kun tuokin projekti on jo näin pitkällä, vaikka ensin pelottikin kun olin kahdessa isossa projektissa mukana koulun lisäksi, että miten aika riittää. Hyvin on riittänyt,kun kerta on aikaa täälläkin jauhaa joutavia :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ps. Pahoittelen mahdollisia virheitä. Näppis on mitä on -.-'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti