tiistai 9. heinäkuuta 2013

Tiistain turinoita

Tämä päivä on mennyt oikeastaan laiskotellessa. Pitkästä aikaa päivä, jolloin ei ole mitään harjoituksia tai näytöksiä. Omistinkin päivän itselleni. Pitkästä aikaa tuli myös nukuttua ihan kunnolla, meinaa muuten tuo nukkuminen jäädä siihen 6 tuntiin, mutta nyt kun ei ollut aamulla mitään kiirettä niin sain kerrankin kunnolla unta.

Salilla käväsin illalla Martin kanssa. Ilokseni voin todeta että olen tällä hetkellä parhaassa lihaskunnossa kuin koskaan. Rauta tottelee miestä paremmin kuin ennen, vielä kun tuon aeroobisen puolen saisi yhtä hyväksi. On se vaan aina niin vaikeaa lähteä sinne  juoksemaan. Hyviä tekosyitä löytyy aina, milloin sää on huono, milloin tuli syötyä liikaa...


Viime torstaina kävin Kayan kanssa katsastamassa Naissaaren näyttämössä Onnellinen mies- näytelmän, joka oli dramatisoitu Arto Paasilinnan kirjasta. Ohjaajana oli Antti Lattu, minun entinen opettajani, ja vaikkei ideologiamme ole aina kohdanneet eivätkä suhteemme ole mitkään erityisen lämpimät, totean että hyvän ja hauskan esityksen hän on ohjannut. Näytelmä kertoo suuruudenhullusta rakennusinsinööristä, joka alkaa pienessä kylässä rakentamaan jos jonkinlaista, aina vaan isompaa ja mahtavampaa ja sekös ärsyttää kylän päättäjiä. Kannattaa käydä katsastamassa jos Vaajakosken suunnalla liikutte.

Arieksen harjoituksissa on nyt ollut viikon paussi ja torstaina jatkamme. Kuukausi on ensi-iltaan, mutta vielä riittää tehtävää. Saimme tänään uuden sponsorin toimintaamme Laukaan Osuuspankista ja se oli todella hyvä.

Mitä taas tulee Kanavateatterin ensi-iltaan, se meni mielestäni hyvin. Katsojia oli vähän päälle 300. Ensi-illan jälkeen istuimme sitten Kuusaassa iltaa enskaribileiden merkeissä jonka jälkeen Martti ja minä suuntasimme Jyväskylän yöelämään.

Sunnuntaina oli sitten kaksi esitystä. Jotenkin en saanut niihin otetta tai päässä soi koko ajan lause "näyttele paremmin" noh, aina ei voi onnistua niin hyvin kuin haluaisi, mutta ilokseni eilinen esitys tuntui menevän itsellä paremmin kuin koskaan, joten tästä on hyvä jatkaa.

Nyt taidan jatkaa dialogin kirjoittamista ensi syksyä varten. Erja kävi tänään meillä ja keskustelimme Arieksen tulevaisuudesta. Suuria suunnitelmia on, mutta jäävätkö ne suunnitelmiksi vai toteutuvatko ne, sitä on turha nyt spekuloida. Aika lienee näyttävän asian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti