maanantai 18. helmikuuta 2013

Smells like plastic!

Kappas kappas, netti toimii kuin ihmeen kaupalla tänä yönä, joten käytän häikäilemättömästi tilaisuutta hyväksi blogini päivitykseen. Uusi viikko alkanut jälleen (oikeastaan jo eilen) ja loma häämöttää ensi perjantaina! Jipikaijei!

Viikonloppuna en tällä kertaa matkustanut Laukaaseen vaan Espooseen äitini ja sisarusten luokse käymään. Viime kerrasta olikin melkein vuosi. Hämmästelin miten sisarukset olivat kasvaneet huimasti. Jasminakin täytti tammikuussa 15 ja muistan kuin eilisen hänen syntymänsä. Aika se menee säälimättömän nopeasti, kohtahan tässä jo itsellään arkun kansi läimähtää kiinni. No, toivottavasti ei vielä aikoihin :P)

Nessustakin (veljestäni siis) on myös kasvanut jo roteva teinin alku ja voimakas. Ei ole 7 vuoden taekwondo treenit ihan hukkaan menneet. Minäkin olin kevyttä kamaa nostella.

Eilen palasin taas Lahteen ja heti alkoi salin lavastus. Muovitimme seiniä ja ikkunoita ja tänään muovitimme lattian, kattoa ja lisää seiniä. Sali näyttää jo nyt todella hyvältä, vaikka vasta kaksi päivää ollaan uurastettu. Myönnettäköön että välillä alkaa huumorikin loppua kun 10 tuntia kiinnittelee muovia, mutta kohtahan se jo on valmis ja uskon että kaikki on lopputuloksen arvoista.

Viikon päästä Berliinin matka Emmin kanssa häämöttää :) Tosi mukavaa päästä reissuun ja ihan mielellään sitä muutaman päivän rentoutuu miettimättä yhtään mitään teattteriasioita. Saa nähdä missä kaikkialla parissa päivässä siellä ehtii käydä, mutta eiköhän reissusta tule oikein antoisa :)

Ja ai niin, viime perjantaina saunassa lupasin mainita uusimmassa blogitekstissäni Otto Pillin. Siinä vasta huumorimies. Ei uskoisi että Myllykoskelta kotoisin oleva viinaan menevä mies, joka kuuntelee Jaakko Teppoa ja Juicea voikin olla niin mahtava tyyppi. Hänen jutuilleen ei vaan pysty olla nauramatta. En tiedä kuka niitä kirjoittaa tai mistä se niitä repii, mutta hyvää työtä! Ja maininta tämänpäiväisestä: Viimeistään tänään vakuutuin siitä, että olet Lahden Kansanopiston Teatteri 1-linjan paras näyttelijä!

Jahas jahas, en jaksa nyt sepitellä sen piempiä tai kummempia asioita, tosin eipä mitään kertomisen aihetta taidakaan olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti