maanantai 10. joulukuuta 2012

Onnistunut ensi-ilta!

Jes! Lauantaina Verivelka sai kauan odotetun ensi-iltansa ja tulos oli hyvä! Koko perjantai-illan ja lauantaiaamun jännitti niin perkeleesti, ja se oli mahtava tunne. Varsinkin juuri ne pari tuntia ennen ensi-iltaa olivat parhaammat.

Itse esitys meni hyvin, tosin, eipä ihan ongelmitta kuitenkaan selvitty. Tapahtui jotain, mitä ei koskaan harjoituksissa ole tapahtunut ja jota siitä syystä en ole itse tajunnut ottaa huomioon. Yhden kohtauksen yli hypättiin, kun näyttelijät jännityksessä unohtivat sen. Hmh, onneksi se oli flashback-kohtaus, joten se ei vaikuttanut tarinaan eikä yleisökään huomannut mitään poikkeavaa, mutta kyllähän se vähän, harmitti, kuumotti ja aiheutti pientä kiirettä kulisseissa, jotka muuten on rakannettu iha vitu ahtaasti btw :) Noh, eipähän ainakaan kellään ole varaa nukahtaa lavasteissa!

Esityksen jälkeen olin hurmiossa ja oli pöllähtänyt ja tyhjä olo. En muuta tehnyt kun ajattelin koko päivän esitystä ja yleisön kiitoksia. Ne ovat minulle tärkeintä tässä lajissa. Mielestäni olen onnistunut silloin kun yleisö antaa aplodit ja kiittää jälkeenpäin näytöksestä. Sain mitä halusin ja toivottavasti hekin.

Yleisöä ensi-illassa oli 32 ja lauantain esityksessä 18, yhteensä siis 50, mikä on harmittavan vähän omasta mielestäni. Vielä on onneksi viikko aikaa markkinoida lisää, mutta periaatteessa kaikki markkinointi, mitä meidän resursseillamme on mahdollista toteuttaa on jo tehty; julisteet, lehtijuttu, puskaradio/facebook. Oi kaukana ovat ne ajat kun Sä olet kakkonen- näytelmässä istui 140 persettä. Lauantain esitys meni enskaria paremmin ja flashbackselkkaus otettiin takaisin.

Kayan kanssa meillä oli jo pienimuotoisia suunnitelmia perustaa RY joka tomisi harrastajateatterin muodossa. Helpommin olisivat avustukset ja tilat näpeissämme, mutta siitä neuvottelemme vielä lisää ensi viikonloppuna kenties lounaan tai ainakin kahvin merkeissä.

Nyt olen jälleen lahdessa ja treenaamme torstain lauluiltaa varten. Jouludemon sain tänään purkkiin lopullisesti, nyt sitten täytyy vielä leikata se, onneksi se on nopea homma ja sitten harjoitella live osuus ensi viikon alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti