tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulu ovella!

Jotenkin tuntuu että tämä koko joulukuu on mennyt kuin sumussa. Lapsena sitä aina oli koko kuun ajan innoissaan ja odotti jouluaattoa, mutta nyt tänä vuonna en oikein vieläkään ole sisäistänyt sitä, että on joulukuu ja että jouluhan on jo alle viikon päästä, saati että alkaa joululoma.

Viime keskiviikkona kävin roolituspalvelun koekuvattavana, tai siis että otettiin kuvat ja minuutin monologi arkistoon. Kävimme Tatun kanssa. Tuntui menevän hyvin ja sitä kuvaajakin sanoi. Kolmen minuutin takia sitä  piti Helsinkiin asti, reissata, nooh, onpahan niillä nyt sitten tiedot ylhäällä JOS joskus jotakin ilmenisi... :P


Viime torstain lauluilta meni aivan loistavasti koko luokalta. Päivällä pidimme ikään kuin kenraalit koululle ja illalla viimeistään räjäytimme katon. Tunnelma oli sähköinen. Jokainen lauloi hyvin eikä mitään pahaa sattunut kellekään. Itse olen hyvin ylpeä ja yllättynyt omasta kehityksstäni. Miten voikaan puolesa vuodessa tapahtua niin paljon. Tuskin uskonkaan miltä oma laulu kuulostaa ensi keväänä. Lahden uutiset kirjoittivat meistä hyvän jutun!

Verivelka kuopattiin viime sunnuntaina. Taas yksi oma prokkis takana, muttei varmasti viimeinen! Hyvä fiilis jäi prokkiksesta ja porukasta. Katsojia oli aika niukasti esityksissä, mutta sille ei mahda mitään. Yhteensä 87 ihmistä 4 esityksessä. Viikonloppuna menemme putsaamaan tilan ja puramme sermit. Soitin tänään nuokkarille ja tulevaisuuden yhteistyöstä oltiin kiinnostuneita. Loistavaa!

Tämän viikon olemme harjoitelleet Kirsikkapuiston ensimmäistä näytöstä erilaisten kohtauskokeilujen myötä. Huomenna on vielä tarkoitus viimeisen kerran tehdä joitain kokeiluja ennen lomaa. Itse en ole harmikseni voinut osallistua fyysisiin harjoitteisiin, mitä tänäänkin muut tekivät, koska olen flunssassa. Kuumetta ei onneksi ole, mutta kurkussa limaa ja pää täynnä räkää. Ehkä on parempi vaan katsoa sivusta toistaiseksi. Tämän päivän pöydän ääressä istumis-harjoitus oli minun mieleeni. Minusta se toimi ja oli omassa "tylsyydessään" hauska.

Emmi tulee huomenna tänne ja on täällä perjantaihin asti! Torstaina olisi meidän jouludemot sitten esitettävä. Hiukan jo jännittää mitä muut kolleegat tai maisteri itse on mieltä demostani, mutta sittenhän se nähdään. Idea kumpusi aiheesta joka on ollut minulle rakas viimeiset 10 vuotta, joten haluan tehdä sen. Haluan kiittää myös Joelia kun hän leikkasi demovideoni kuten halusin. Ilman häntä ei olisi onnistunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti