torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Tosin, kohtahan sekin on jo mennyt, mutta silti :)


Tänään on ollut aika mitäänsanomaton päivä. Ei ollut koulua joten sain nukuttua ruhtinaalliset 14,5 tuntia. Kyllä! Menin eilen aikaisin petiin klo 11 illalla. Alkuperäinen tarkoitus oli juhlia railakkaasti, mutten sitten jaksanutkaan vaan väsähdin muutamin olusten jälkeen, joten annoin olla. Muut kyllä juhlivat minunkin edestä!


Kävin tänään salilla ja pizzalla, kun ruokala ei ole tänänä toiminnassa. Aika tylsää ollut koko päivä. Olen istunut vaan huoneessani ja ollut koneen ääressä, tosin, sain tehtyä jotain hyödyllistäkin, nimittäin siivosin huoneeni. Jestas mikä pölymäärä lähti nurkista, mutta hyvä kun siivosin, nyt näyttää jo ihan asumiskelpoiselta taas!

Ylihomenna Verivelan ensi-ilta ja jännittää niin perkeleesti. En edes tiedä tuleeko sinne ketään katsojia. Tai no, ainakin minun kavereita ja perheeni tulee katsastamaan mutta silti. Istumapaikkoja siellä taitaa olla about 60 olisihan se hienoa kun tupa olisi täynnä, mutta se nähdään lauantaina.

Täytyy sanoa että Vervelan jälkeen on hyvä mennä lomalle. Koulua meillä on vielä viikko Verivelan esitykskauden jälkeen, mutta sitten koittaa 3 viikkoinen joululoma, jonka aikana en aio tehdä mitään teatteriin liittyvää (korkeintaan menen katsomaan joitain esityksiä). Tammikuun 14. päivä on sitten täydellinen focus suunnattuna Lahden prokkikseemme Kirsikkatarhaan.

Josta muutan tulikin mieleeni, eilen saimme roolijaon! Tai no ainakin ensisijaisen sellaisen ja toivon että se pitäisi loppuun saakka. Sain Gajevin roolin yhdessä Repolan kanssa ja olen erittäin illoinen, sillä salaa sitä toivoinkin alusta asti itselleni. Kaikki roolit ovat jaettu kahden näyttelijän kesken. Joitakin yllätyksiä osou kohdalle esim. Amandan ja Oton esittämä Pistsikin rooli mutta toisaalta taas löytyi myös itsestäänselvyyksiä kuten vaikkapa Irina Ljubovina.

Mutta sellaista tänään! Ensi viikolla hoidan jouludemoni kuntoon Joelin ja Millan avustuksella. Pitäkää peukkuja että Verivelka menestyy. Sen on pakko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti