keskiviikko 8. elokuuta 2012

Hyvältä näyttää!

Otsikon lause pätee tällä hetkellä moneen asiaan. Lahden kesätehtävätkin on tehty viimeistä, eli omaa esitystä lukuunottamatta. Jotain siihenkin on jo mielessä, mutta katsotaan vielä :) Tsehovin Kirsikkapuisto oli yllättävän helppolukuista. En ole koskaan oikeen syttynyt tuosta itänaapurimme näytelmäkirjallisuudesta,mutta tällä kertaa lukeminen sujui oudon kivuttomasti. Siitä sitten vaan kevääksi näytelmää rakentamaan!

Oma projekti sujuu myös vallan loistavasti. Näyttelijät on, paikka on, harjoitusajat on, hahmot on, ja tarina on. Ensi sunnuntain miitingissä sitten vielä hahmojen syventäminen ja ensimmäisten kohtauksien pohtiminen porukassa. Tästä tulee kyllä loistava näytelmä jouluksi!

Nyt vietän laatuaikaa Emmin kanssa pari päivää ja lauantaina sitten katsomaan Kulissin latoteatterin näytelmää Viulunsoittaja katolla, jossa esiintyy pari kaveria. Risteilykin tuli ensi viikoksi varattua Samin kanssa. Onhan sitä vielä käytävä kunnolla sopalla ennen Lahtea :)

Mitä tulee treenaamiseen, niin proteiinien (vaikea sana) määrää olen lisänny ruokavaliossani. Viime viikolla juoksin 10 minuutin HIIT:n ja päätin jättää sen siihen. Nyt sitten hölkkälenkkejä tästä eteenpäin. Suosittelen kyllä kaikille tuota HIIT:iä jos haluaa nopeasti yleiskuntoa parantaa, eli pähkinänkuoressa: Aamulla tyhjään mahaan eka viikko 4 minuutin juoksu ekat 30 sek. hölkkä, sitten 30 sek. spurtti ja sit taas 30 sek hölkkä ja spurtti jne. 3 kertaa viikossa ja joka viikko minuutti lisää. Juoksun jälkeen 30-60 min syömättä mitään, että rasva palaa !

Loppuun täytyy todeta että eilen katsomani elokuva Friends with Benefits oli kyllä huono leffa. En suosittele! Tuntui niin tylsältä, tosin, johtuu varmasti siitä että oli romanttinen komedia, niin en syttynyt :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti