maanantai 20. elokuuta 2012

Ensimmäinen päiväni Lahden kansanopistossa

Jotenkin ei oikein vieläkään tajua sitä että on täällä. Toki siis tietää missä on mutta ei kuitenkaan kokonaan sisäistä, elää tällä hetkellä omaa unelmaansa Lahden kansanopistolla. Yleensä nämä asiat tajuaa vasta kun ne ovat menneet ohi.

Päivä alkoi klo 07:30 aamiaisella, jossa oli suureksi ilokseni  keitettyä munaa! (leivän päälle nimittäin, saatanan hyvää)

Itse opetus tai kuten Lassi Alhorinne ehkä sanoisi, oppiminen alkoi klo 09:00. Kokoonnuimme saliin, jossa olivat myös kakkosvuoden opiskelijat sekä Misa Palander ja Lassi. Katsoimme Lassin esittämän runoesityksen. Pidän miehen hyvästä äänestä ja esiintyjänäkin loistava. Sitten lähdimme  lenkkeilemään. ja teimme oman laulun ryhmässä, tosin ilman sanoja, pelkästään äänellä. Pituuttakin oli yli salkkarijakson verran, 22 minuuttia.

Illalla  on hyvä rentoutua omissa oloissaan koneen ääressä, facebooknörtti kun olen :)

Täytyy kyllä sanoa että olen erittäin tyytyväinen tämän lafkan ruokapolitiikkaan. Safka on hyvää ja se on säännöllinen. Löysin vieläpä tänään kuntosalinkin, missä voisi jo huomenna vierailla Lahden uimahallissa nimittäin :)

Eli näyttelemisen oheessa pystyn myös treenaamaan suunnitelmien mukaan. JES! JES! JES!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti