torstai 8. lokakuuta 2015

Syksyiset Yliopistokadun meiningit

Hei!

Nyt on aika taas havahtua täältä syyshorroksesta ja raapustelemaan kuulumisia tännekin päin. Kesä  oli ja meni kuten Undertakerin WM-putki. Rest in peace.  Itse en yhtään ole syysihminen mutta jospa jaksaisin pitää yllä hyvää fiilinkiä enkä vaipuisi syysmasikseen :P


Viimeajat kuluneet aikalailla töissä. Huomenna on pitkästä aikaa yksi vapaapäivä jonka aion käyttää mm. shoppailuun, (Uusi pipo on hankittava, sillä myssyttä ei kukana pärjää tuolla kylmässä enää!) Laukaassa käymiseen sekä tietysti Kanavan treeneihin.

Kanavan reenit ovat sujuneet ihan jees vaikken olekaan vielä kerennyt olemaan kuin parissa treenissä. Kuukauden päästä ensi-.ilta alkaakin jo kolkutella ovella. Tykkään tehdä tosi paljon farssia ja treeneissä onkin mukavan rento ja huumortintajuinen meininki. Saa nähdä miten hyvin ovat huomenna saaneet nidottua hommaa yhteen kun olen nyt ollut puolitoista viikkoa ilman reenejä.

Kaikelta Kanavalta ja työltä mitä sitten aikaa on jäänyt olen käyttänyt mm. Arieksen dialogiin jota olemma Kayan kanssa treenanneet. Tekstin opettelu on jo yli puolen välin ja ensi-iltaa uumoiltaisiin sinne joulukuun alun paikkeille. Mieli pysyy siis vahvasti taiteessa mukana vaikka työtunnit ovat lisääntyneet. Hyvä hyvä! Ainoa asia mikä harmittaa on se etten pääse oikein tarkastelemaan Jyväskylän teatteriantia aikatauluni vuoksi. Siellä menisi nyt hyvää tavaraa, kunpa vaan ehtisin käymään kaikissa.

 Onneksi sentään kävin Kayan kanssa pitkästä aikaa Jyväskylän Kaupunginteatterissa tsekkaamassa Jekyll ja Hyden. Aivan loistava esitys kertakaikkiaan ja pääosaa silloin esittänyt Henri Halkola vakuutti mm. lauluäänellään allekirjoittaneen täysin. Herra sai oikein revitellä Hyden roolia tehdessään ja hyvä niin. Ennen esitystä en tuntenut sivistymättömyyttäni koko tarinaa mutta kyllä tuon esityksen jälkeen kaikki selvisi. Kiitosta vaan viimeisestä Henkka!

Aikaa riitti myös lomailuun syyskuussa, sillä kävimme mutsin kanssa jälleen tutussa paikassa eli Riikassa :) Muutama päivä otettiin rennosti ja kaupunkihan tuntuikin jo oikeastaan tutulta. Viime joulunahan siellä tuli edellisen kerran käytyä.
Täytyy kyllä sanoa että Riika on kaunis kaupunki ja siellä jotenkin viihtyy. Totesinkin että jos joskus katoan Suomesta jäljettömiin eikä minua löydetä olen todennäköisesti eräässä kuppilan terassilla Riikan kellotornin alla ja siemailen tummaa Bauskas olutta partaani naureskellen. Vielä toteutan tuon jonain päivänä!


Allekirjoittaneen "I don't give a fuck" - syyslookki




Yliopistonkadun taiteilijatriangeli on nyt sitten murtunut kun Atte sai asunnon Säynätsalosta. Hieman haikea fiiilis kieltämättä, sillä harva pääsee asumaan oikeasti kahden parhaan ystävänsä kanssa kimpassa. Noh, hän tarjosi meille viimeisenä ehtoollisena valmistamaansa lammasta joka oli maukkaampaa kuin monessa ravintolassa.

Kauan ei huone kerennyt humista tyhjyyttään sillä saimme kansainvälisen supermimmi Maaren kolmanneksi persoonaksi taiteilija-ateljeeseemme. Saapi nähdä syksyn mittaan kuinka kyseinen muikkeli selviää meidän kanssa. Alkuun on näyttänyt jo oikein hyvältä! :P





23. Rose Byrne

Tämä sangen kaunis nainen on lumonnut minut täysin, ei paitsi kauneudellaan vaan myös...no okei, ehkä sillä enempi mutta tykkään myös näyttelijäntyöstä. Oikeesti. Kyseistä neitiä voi ihastella mm. Insidiouksessa sekä myös kyseisen leffan Chapter 2:ssa. Kannattaa muuten tsekata kyseiset pätkät. Hirttäkää vaikka mutta rohkenen haastaa että Insidious on oikeasti 2010 -luvun parhaimpia kauhupätkiä. Viimeksi neidiltä olen nähnyt mm. elokuvat Seitsemän sietämätömtä pitkää päivää sekä Spy josta viimeisessä tykkäsin hänen erilaisesta roolisuorituksestaan. Milloin saisin näytellä rakkauskohtauksen hänen kanssaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti