torstai 8. tammikuuta 2015

2015 - Jonin vuosi!

Mooi!

Löytyi taas sopivaa aikaa raapustella tänne kuulumisia. Joulun jälkeen onkin ns. palattu arkeen työn ja koulun merkeissä. Näyttelemäänkin on huoniksen lavalle taas päässyt joten kaikki on niin kuin pitääkin :)

Uusi vuosi sujui oikein hyvin. Töissä olin, mutta sitten yhdeksän hujakoilla siirryin Emmin ja Kayan seuraan juhlistamaan hieman vuoden vaihdosta. Myöhemmin hajaannuimmekin sitten kukin omille tahoillemme.

Koulu starttasi eilen ja täytyy myöntää ettei motivaatio ole enää mikään paras mahdollinen. Töitä vain tekisi mieli paiskia, no, ehkä sinne kevääseen asti vielä jaksaa istua koulun penkilläkin.

Huoneteatterilla saatiin läpikahlaus kiskaistua viime sunnuntaina ja täytyy sanoa että helpotti paljon kokonaisuuden hahmottamista ainakin allekirjoittaneella. Paavon liittyminen PD:n sakkiin miellytti myös kovasti. Hyvä että siellä on joku läheisempikin tyyppi, minä kun en ole mikään maailman paras/nopein uusien kaverien hankinnassa. Tulevat jos on tullakseen!

Kerkesin jo pohdiskella mihin sitä ensi kesäksi mahtaisi päästä mutta sitten minuun otettiinkin yhteyttä Hastin Erikan toimesta ja pyydettiin Laajavuoren kesäteatteriin. Esitysaikataulut natsaavat juuri työaikojen kanssa hyvin joten se sopi vallan mainiosti. Esityskausi on tuplasti pidempi kuin Kanavalla, mutta siinä mielessä kevennetympi että esitykset ovat viikonloppuja. Hyvää vaihtelua! Laajavuoreen teemme siis Kalenteritytöt, jonka ensi-ilta on heinäkuun alussa. Roolini on John Clarke, joka on virkistävää vaihtelua entisiin rooleihin ja täysin vastakohta PD:n Tommille. Odotan innolla myös kesää :)

Syksynkin olen jo päässäni kaavaillut mitä haluaisin, mutta olkoon ne vielä hyshys-asioita. Edetään pikkuhiljaa.

Tällä hetkellä kirjoitan Ariekseen tekstiä "Tuhansien Järvien Maa" ja täytyy sanoa etten ole edes varma kerkeänkö tuutata sitä keväällä Ariekseen muiden kiireiden osalta. Myös Jyväskylän ammattikoulu pyysi minua ohjaamaan opettajille kevät proggiksen. Suostuin haasteeseen ja mielessä onkin jo jonkinlaista ideaa. Parhaat ideat syntyvät muuten aina salilla, ainakin minulla!

Pitkään jahkailtuani olen nyt sitten päättänytkin lähteä Helmikuussa Lontooseen katsastamaan Out- elokuvan ensi-illan. Ensin mietin että jaksaako sitä sinne asti, mutta kun Paavo sanoi lähtevänsä niin aloin miettiä uudelleen ja tottahan se on, ettei tuollaisia tilaisuuksia ihan joka päivä kävele vastaan joten kun kerta nyt sattuu olemaan aikaa ja muuta niin sinne vaan! Huvimatkana sitä en pidä, vaan lähinnä taiteen puolesta.

Huomenn kuitenkin suuntaamme Aten ja Martin kanssa viikonlopuksi Kuopioon Tompan ja Julian luo :) Mukava viikonloppu siis edessä erittäin hyvässä seurassa!

Olen päättänyt että tämä vuosi tulee olemaan ns. Jonin vuosi. En tiedä tarkalleen mitä se pitää sisällään, mutta tokkopa vielä tarvitseekaan. Aika hyvin kuitenkin jo alkanut kun on jo kahdessa hyvässä projektissa mukana ja Lontooseen lähdössä leffansa ensi-iltaan. Toki keväällä tulee sitten olemaan #EatSleepConquerTEAK - jakso, mutta sinnekin on vielä onneksi aikaa. Mutta sellainen tunne vain on että tämä vuosi on yksi parhaimmista :)


10. Kevin Bacon

Hieno ja mahtava näyttelijä, joka ei koskaan ole oikein päässyt Hollywoodissa sille tasolle jonne kuuluisi. Tihkuu karismaa ja handaa konnanroolit mestarin tavalla. Myös sympaattiset roolit onnistuvat, ellette ole nähneet herralta The Woodsmania niin katsokaapa se. Badassina voi nähdä mm. Villissä Joessa tai Sleepersissä. The Following - sarjaa piti alkaa aikoinaan seuraamaan miehen takia, mutta se jotenkin jäi. Vielä ei kai ole liian myöhäistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti