perjantai 5. syyskuuta 2014

"Nimeni on Lombard. Kapteeni Lombard"

Heippuli!

Viikonloppu on startannut mutta itse pidättäydyn yöelämän riennoista tällä erää :) Huomenna on vielä työpäivä Kinolla ja sitten voi pari päivää taas ottaa hiukan rennommin.

Finnkinolla on nyt startannut aamupäivän esityskierrot joten ensimmäiset leffat alkavat pyörimään jo 11 hujakoilla. Päivässä näytämme about 24 esitystä joista mm. Mielensäpahoittajaa tänään peräti viisi kertaa. Kyllä sinne aina väkeä vaan ilmaantuu. Tällä hetkellä leffoissa pyörii useita pätkiä jotka myös allekirjoittanutta kiinnostavat. Saa nähdä milloin itse taas ehtii käymään. Kenties maanantaina voisi Expendaplesin käydä vilkaisemassa ;)


Kanavassa Neekerinpoikien harjoituskausi on viimein startannut virallisesti. Maanantaina kävimme ensimmäisen puoliskon kävellen läpi ja reploja treenaten. Olin itseeni tyytyväinen sillä replat ovat suhteellisen hyvin hanskassa joten pääsen paremmin keskittymään itse ilmaisemiseen kun ei ole plareja käsissä :) Toki vielä on opeteltavaa mutta onneksi olen nopea oppimaan reploja!

Ihastun hahmooni Lombardiin koko ajan yhä enemmän. Minulla on selkeä ajatus ja mielikuva päässäni millainen se on, mutten ole sitä vielä täysin saanut ilmaisussani tuotua Lombardiin. Ei kyllä vielä tarvitsekaan, sillä harjoitukset ovat vasta alussa, mutta siltikin olo on tosi varma ja siitä johtuen haluaa vaan päästä koko ajan tekemään. Kenties ensimmäinen kerta kun jo heti harjoituskauden alussa on selkeä kuva millaiseksi haluaisin roolini muodostaa. Tietysti mikäli ohjaajan taholta tulee muuttujia on se asia erikseen, mutta silti tarjoan ainakin ensin omaa mielikuvaanihahmostani :)

Toinen asia mistä pidän on että pääsen näyttelemään Martin kanssa. On luontevaa näytellä ihmisen kanssa kuka on hyvä ystävä ja joka osaa myös mainiosti esiintyä. Martin hahmo sopii hänelle myös erittäin hyvin ja on mielenkiintoista nähdä miten pääsemme revittelemään yhdessä lavalla.

Tänään pidän pitkästä aikaa koti-iltaa. Tein hyvää ruokaa ja kohta ajattelin katsastaa leffan Iron Sky:n kun sitä niin moni sen ilmestyessään kehui. Let's see!

Eipä oikeastaan mitään ihmeitä ole sattunut. Jatketaan nyt vaikka sitten listaa niistä näyttelijöistä mitkä aloitin viimeksi. En kyllä tiedä toisaalta miksi edes aloitin, mutta rustataan nyt jotakin. Saapahan ainakin tekstiä enemmän blogiin ;)


2. Tom Hardy

Tätä heppua ihailen ja fanitan kyllä kybällä. Eniten miehessä vakuuttaa hänen omistautumisensa jokaiseen rooliin muokkaamalla kehoaan erilaiseen kondikseen. Warriorissa mies oli mma-kropassaan vakuuttava mutta vielä enemmän minua siltikin vakuutti hänen Banen roolinsa The Dark Knight Risesissa. Jos Ledger omisti täysin kakkososan niin Hardy nappaa tässä leffassa tuon saman pokaalin. Kiitos kun kävitte Bale ja Hathaway  mutta no thanks. Eikä miehen näyttelijäntaidoissakaan sen puolin moittimista ole. Pappi Lukkari Talonpoika Vakooja onkin vielä katsomatta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti