sunnuntai 31. elokuuta 2014

Jälleen lavalle!

Hellou!

Vapaapäivää viettelen Laukaassa tällä hetkellä. Huominen päivä on myös vapaata eikä oikeastaan ole muuta ohjelmaa kuin illan harjoitukset Kuusaassa.

Huomenna siis Neekeripojat jatkuvat ja olen innoissani. Tekstiä olen tankannut päähän ja kolmesta näytöksestä kaksi on jo nupissa. Mahtavaa! Tietysti saa nähdä miten ne huomenna muistuvat sinä tekemisen lomassa, mutta luotto on kova! Pienen paussin jälkeen onkin mukava palata ohjaajan pallilta itse näyttämön puolelle :)


Mitä tulee omaan kirjoittamiseeni, on sekin edennyt hiukan. Etenen varovasti ja tekstiä maistellen siltä varalta että kirjottaisin jotain aivan kaameata kaasua. Tähän asti mennyt ihan hyvällä mallilla. Omissa teksteissäni tapanani on ollut aina kirjoittaa öisin, koska silloin siihen on enemmän aikaa ja jotenkin ajatus tuntuu rullaavan paremin. Tosin ihmetytti välillä Teattrin Vihaajassa kun tekstiä kuunteli ja joku yksittäinen kohta kuulosti sangen mainiolta että onko tuo todella minun päästäni
tullut yöllä kolmen aikaan. Noo, saapi nyt nähdä mitä saan aikaiseksi. Väkisin ei pidä tehdä mitään!

Keskivikkona kuulin hyviä uutisia. Kävimme viime viikolla Martin ja Paavon (Kivenpörittäjän) kanssa Helsingissä erään indieleffan koekuvauksissa. Leffa on nimeltään Out ja sitä kuvataan yhteensä seitsemässä eri maassa. Kaikkien maiden pätkät laitetaan yhteen ja siitä tulee siis kokopitkä elokuva jonka ensi-ilta on ensi maaliskuussa Lontoossa.

Häpesin omaa näyttelijäntyötäni, sillä kameran edessä minulle ei ole kertynyt niin paljon kokemusta. Lähdin Helsingistä lyötynä ja nöyryytettynä ainakin omasta mielestäni. Hävetti miten saatoin tarjota niin surkeaa ulosantia. Martilla ja Paavolla oli kuulemma mennyt vähintääkin yhtä huonosti minun jälkeeni.

Keskiviikkoaamuna sain kuulla Martilta että hän oli päässyt mukaan ja saanut roolin. Olin hänen puolestaan tyytyväinen että sentäs joku on laittanut siellä parastaan. Sitten vikaisin oman s-postini ja siellä oli minulle viesti jossa ilmoitettiin että minäkin olisin mukana... MITÄ HELVETTIÄ? Huhhuh. Oli aika sanaton fiilis kirjaimellisesti. Olin niin varma että mokasin ja totaalisesti mutta niin vaan kävi että pääsin mukaan ja on nyt tosi hyvä fiilis sen suhteen :) Myös Paavo oli saanut roolin.  Me kolme haimme kolmeen tarjolla olevaan rooliin ja kaikki lunastimme ne. Mahtavaa! :)


Mitä sitten kuulu teatterin ulkopuolelle? Noh, Finnkinolla hommat ovat edelleen jatkuneet ja nautin olostani siellä. 3 viikkoa työharjoittelua takana ja 9 edessä. Nopeasti mennyt jo tämäkin aika.

Finnkinon henkilökuntaan kuulumisesta on se hyöty, että pääsee leffaan omalla ajalla aina ilmaiseksi :) Kävin katsastamassa viikko sitten leffassa Lucy nimisen elokuvan jossa pääosaa näytteli Scarlett Johansson. Ei hullumpi pätkä. Ei mikään mestariteos, mutta kyllä se aina Ponterosan voitti ;)

 Työpaikalla ollut myös puhetta lempileffoista ja lempinäyttelijöistä. Joulunahan tein huvin vuoksi top 23 suomalaista näyttelijää jotka minuun vetoavat. Viime päivinä olen sitten pohtinut myös samanlaista listaa ulkomaalaisista. Onhan noita monia, jotka saavat minut viihtymään leffan parissa. Miksipä niitäkin ei kirjoittelisi ylös ja tsekkaisi myöhemmin kuinka moni jaksaa vielä kiinnostaa :)

En laita näitä mihinkään järjestykseen. Inffoan kyllä kyseisen jantterin kohdalla filiksiä hänen näyttelijäntyöstään. Jos joku on ylise muiden, teen sen kyllä selväksi

Elikkä:



1. William Fichtner


Kyseiseen heeboon tutuistuin aikoinaan kun tv:stä tuli sarja nimeltä Prison Break. Fichtner näytteli tuolloin agentti Alexander Mahonea joka metsästi karkureita. Fichtnerissä on sitä kuuluisaa karismaa, mikä miellyttää ainakin minua. Herran uusin leffa on tällä hetkellä leffassa pyörivä Teenage Mutant Ninja Turtles - elokuva. Itse en mikään Turtles fani ole, mutta kyllähän sen voisi vilkaista jo melkein Fichtnerin takia. Prison Breakissa pääsi näyttelemään sekä kylmäveristä pahista, että rakkaansa menettänyttä babyfacea. Onnistui molemmissa mielestäni mainiosti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti