sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Taidetta ja viihdettä

Perjantain ensi-ilta meni ihan mukavasti :) mitä nyt muutamia pieniä kömmähdyksiä sattui joillekin mutta ne kuuluvat asiaan. Minusta enskari onnistui täydellisesti! Yleisö oli upea ja tykkäsi ja niin tykkäsimme mekin. Muutamalla olusella sitten juhlistimme enskaria kuten pitääkin!

Tänään sitten olikin kaksi esitystä. Sää salli yllättävän hyvin esittää, eikä sade juuri haitannut, mutta tekniikka petti toisen esityksen toisella puoliajalla, joten näytelmä jouduttiin lopettamaan kesken. Sääli! Noh, katsojat eivät tuntuneet siitä suuttuvan ja toki heille annettiin uudet liput että voivat tulla katsomaan näytelmän uudelleen!

Muuten viikonloppu on mennyt aika vahvasti leffoja katsellessa Emmin kanssa. Mistään klassikoista ei kyllä voi puhua. Tavallisia b-luokan jenkkikomedioita jossa mässäillään pehmopornolla. Mutta voin sanoa että leffoja Cheerleader Camp tai Sex Pot en suosittele kenellekään! Niihin sopivat ne pyhät kaksi sanaa: Uskomatonta paskaa.


Toinen asia mitä on tullut katsottua viikonlopun aikana on Showpaini. Joo, tiedän kyllä, että se on naurettavaa joidenkin mielestä ja että siinä ei ole mitään intoa kun "niihin ei oikeesti satu ja ei se oo aitoo jne" Nooh, itse katsonkin sen lähinnä viihteen ja juonen kannalta ja se oli sentään yksi vaikuttaja miksi joskus halusin Teatterin pariin mukaan! ;) Onhan sitä jo 10 vuotta tullut tsekkailtua.

Huomenna sitten taas puskemaan yhtä esitystä ja tiistaina voi hengähtää ansaitun vapaapäivän johdosta.

Elokuun 20. päivä koittaa sitten Lahteen lähtö ja odotan sitä päivää kuin kuuta nousevaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti