tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ohi on! Uutta putkeen vaan!

Nyt se sitten on ohi, nimmittäin Kanavateatterin Tankki Täyteen Maallamuuttajat. Viime sunnuntaina oli about 1000 ihmistä yhteensä kahdessa näytelmässä ja koko kesän saldo oli jotain 8700 ja rapiat ihmistä. Ei paha!

Kiitos vaan kuluneesta puolesta vuodesta Kanavateatterilaisille. Olitte mukavia ja hyviä tyyppejä kaikki ja olen kiitollinen että sain olla mukana tämän kesän! Uudet tuulet puhaltavat nyt Lahden muodossa minulle, mutta uskon että tulen vielä palaamaan Kanavateatterin lavalle, mikäli mahdollista :)

Nyt alkoi kolmen viikon loma ennen Lahteen lähtöä. Vaikka täytyy myöntää että jo uutta projektia jouluksi Aten kanssa tänään jo pohdiskelimme ja harjoitustilatkin ovat jo käytännössä katsoen meidän. Näyttelijöitä olisi näytelmässä tässä vaiheessa neljä, viittä vähintään yritämme saada kokoon. Emme vielä hirveän tarkkaan suunnitelleet mutta jotain 1800-luvulle perustuvaa rikosnäytelmää kaavailtiin. Saa nyt nähdä!

Lahden kesätehtävät pitäisi vielä tehdä tässä 20 päivän aikana. Eli Kirsikkapuisto tulisi lukea sekä tehdä oma pieni esitys aiheesta "Minä".  Lupasin itselleni että huomenna otan itseäni niskasta kiinni ja alan töihin!....oikeesti!

1 kommentti: