maanantai 11. kesäkuuta 2012

Lomaa lomalla

Tänään laitettiin Kanavateatterin esitys Maallamuuttajat pariksi viikoksi tauolle. Jatkamme harjoituksia intensiivisesti Juhannuksen jälkeen jahka rapulasta on selvitty. Näytelmä itse on todella hienolla mallilla ja porukka on täysillä mukana. Olen varma että kesällä Kuusaassa on tarjolla ykkösluokan esitystä!

Lahdesta sitten lätkäytettiin kutsu pääsykokeisiin ti 19.6. Hienoa! Nyt sitten toivon parasta. Kolmas paikka toden sanoo, vai miten se nyt on. Kyllähän tässä jo pitäisi pikkuhiljaa alkaa tuntea niitä onnistumisen fiiliksiä koulupaikoissa, ettei synny sitä kuuluisaa mielipahaa. Ennakkotehtävätkin olivat simppelit. (30 sek. liikunnallinen soolo aiheesta "Kuka minä olen", 2 min. mittainen monologi jostain näytelmästä sekä jokin suomalainen laulu piti valita.)

Monologi on jo päässä. Täytyy vielä tässä viikon aikana miettiä sitä sooloa ja laulua, mutta eiköhän ne synny pikkuhiljaa.

Emmi tuli tänään meille muutamaksi päiväksi :) otamme siis yhdessä rennosti!

Niin ja tosiaan, päätin tänään että huomisesta lähtien alan kokeilla HIIT - treeniä. (Älkää kysykö mistä nimi tuli kun en kuollaksenikaan muista, jokin High Intense joku training???) Koskee juoksemista, jossa 30 sek. ensin hölkätään ja seuraavat 30 sitten maximivauhdilla juostaan. Tuota olisi sitten huomenna luvassa, jos sitä vaikka kesän lopussa olisi hieman paremmassa kunnossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti