sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Loppua kohti kiihtyy!

Tänään palasin Emmin mökiltä, jossa vietin Juhannuksen. Oli mukava viikonloppu. Siellä oli Emmin ja minun lisäksi Emmin vanhemmat, sisko, veli ja siskon poikaystävä. Myös pari Emmin siskon kaveria olivat perjantai-illan siellä.

Kotiin päästyä eipä ehtinyt hengähtäää juuri ollenkaan kun piti jo rientää Kuusaan harkkoihin, jotka tänään taas jatkuivat. Nyt onkin sitten koko ensi viikko intensiivistä treenausta, perjantaita lukuunottamatta. Mikäpä siinä, olihan tuonne näyttämölle jo vähän ikäväkin :) Lavasteetkin ovat jo aikas hyvin pystyssä ainakin pääpiirteittäin. Onneksi kanavateatterissa on osaavia rakentajia (minä kun en niihin valitettavasti kuulu!)

Ensi viikon voisi teatterin lisäksi pyhittää myös rentoutumiseen leffojen parissa! Niitä kun on kertynyt suuri määrä, eikä ole ehtinyt katsoa :)

Mutta mitäpä tässä lörpöttelemään enää joutavuuksia, jos jotain mainittavaa vielä niin blogikuvan voisi vaihtaa tai muutenkin vähän kuluttaa aikaa tämän systeemin muokkaamiseen. Mutta minkäs teet, laiska ihminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti