maanantai 8. lokakuuta 2012

Jahas, viime kirjottelusta onkin vierähtänyt kotvanen, olen kuitenkin edelleen elossa enkä myöskään ole saanut burnoutia. On vaan taas (mukamas) ollut nii vitummoinen kiirus ettei ole ehtinyt kirjoittaa.

Tänä aamuna saavuin taas tänne Lahteen. Viikonloppu meni jälleen oman prokkiksen Verivelan kanssa. Lauantaina olin tyytyväinen harjoituksiin, eilen en niinkään, sillä meno tuntui jotenkin vetelältä, jopa laiskalta. En suinkaan osoita syyttävällä sormella ketään, itsessänikin oli varmasti osuutta, mutta harmittihan se jälkeenpäin.

2 kk ensi-iltaan ja töitä on vielä runsaasti. Näytelmän runko,  rakenne ja kohtaukset ovat jo onneksi lapasessa, joten kyllä 2 kk:ssä ehtii hioa kohtauksia tarpeeksi. Mutta, on vielä paljon muutakin: mm. Äänimiehen löytäminen ja valojen ja äänten kanssa ähertäminen sekä lavan takaverhon asentaminen. Niin ja jos sitä paikallislehteenkin yrittäisi aikataulut saada Vatin markkinoinnin lisäksi, niin ehkä sinne jopa tulisi väkeäkin!

Viime viikolla vielä kävimme Kirsikkatarha Dialogeja läpi parien kanssa ja huomenna viel viimeisen kerran. Olemme siis 3 kolmen viikon ajan luoneet pareittain 3 sivun dialogista erilaisia kohtauksia ja tilanteita. Huomenna tänne saapuu myös joku Casting-porukka koekuvaamaan dialogit.Etsivät avustajia Korso nimiseen elokuvaan.

Viime perjantaina pidimme tällä rakkaassa kansanopistossamme pippalot. Viina virtasi hyvän tunnelman kanssa. Itsekin päädyin ottamaan ihan kunnolla ja sen kyllä lauantaina huomasi. Mutta täytynee antaa itselle kunniamaininta, aikoihin en ole yöelmässä käynyt, mutta kunto on ihan entisellään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti