torstai 3. toukokuuta 2012

Birds! Birds! Birds!

Kyllä vain, lintuja! Olen nyt vasta viime päivinä avannut silmäni ja alkanut huomata että nuo Angry Birds-hahmot ovat aikas hassunhauskoja. Lisäksi kun Emmi aina pelailee jotain Anrybirds peliään, on niiden huudot ja äänet jääneet päähän. Nyt sitten vaihdoin tietokoneeni taustakuvaksenikin Angry Birds aiheisen kuvan. Kohta varmaan alan hamstrata joitain oheistuotteita. Vappuna ainakin teki mieli ostaa sellainen heliumilmapallo jossa oli Angry bird, mutten sitten kehadannut, iso mies kun olen :D

Tänään Hämärän Maan Seikkailut jäivät jälleen puolentoistaviikon tauolle. katsojia on ollut todella vähän, joka on harmittanut. Tänäänkin ei ihan koko keskittyminen ollut lavalla, vaan aivan jossain muualla. Lisäksi hommaa rittää kun ensi tiistaina on Teakin pääsykokeet. Onneksi olen kaikkia tehtäviä päässyt jo harjoittelemaan ja ne näyttävät suht. hyvältä. Vielä kun vähän tanssia muokkaan niin sen kehtaa esittääkin.

Nyt työstän ohjaussuunnitelmaa kouluun, jonka olisi määrä valmistua viikonlopun aikana. Teakin jälkeen sitten focus koulun loppuesseeseen joka on kokonaista 15 sivua, jösses.

Siinä vielä hieno kuva fanittamistani linnuista. Ihan kuin minä ja Emmi :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti